em tečka pé tečka

Pokud máte v poště informace privátního charakteru, smažte je!
(skok na navigaci)

rozepsáno 30.10.2005, 22:37:00 (zběsilosti)

mno. povaluje se mi to na desktopu už den a nějak se to nemá k dokončení, tak to sem prostě postnu. co já se s tím budu co to, žeano.

Dalo by se takhle něco psát?

No ... dalo ... ale uvidíme

Takže blog. Zase jednou trošku zběsilost, ty krátké příspěvky jsou jednak o ničem, jednak se mi nedařily.

Čili. Sedím si takhle v autobuse a jedu do Kladna. Z Prahy. Tedy úplně prapůvodně z Bratislavy, kde se konala aukce moderního umění, na které jsem dělal ITíka. Zábavná činnost – v sobotu ráno si takhle vyjedete z Kladna (tedy přesněji, pokusíte se doběhnout vlak, to se vám nepodaří, takže zamíříte na autobus), v poledne už jste v Bratislavě a jdete na obrovský oběd do hausbótové restaurace, pak nosíte nějaké ty obrazy sem a tam, pak zapojujete počítače a doprogramováváte vlastnost do aukčního systému, pak jdete na mohutnou večeři, pak spát do hotelu, ráno zpátky k počítačům, dokončit featuru, připojit se na volný net od milé nextry a browsit. Ve třináct třicet začne aukce, to sedíte u počítače a klikáte "další", protože nikdo nic nekupuje. A když náhodou kupuje, tak klikáte "přihodit" a "prodáno". Ve čtyři to končí, takže sbalit počítače, jít na obědovečeři, projet se za dvě a půl hodiny z Bratislavy do Prahy s licitátorem, známým to pirátem silnic, v solidním autě peugeot 407 průměrnou rychlostí 150km/h, z toho polovinu cesty urazit na prázdnou nádrž (ukazatel stavu paliva se nějak nevzpamatoval z toho, že palivo bylo dočerpáno při zapnutém motoru). No, a pak v Praze nasednout na autobus exprescar, pomyslet, jaká by to byla náhoda, kdyby to byl čsad a ještě ten samý, co jste v něm jeli z Kladna (a ve kterém nechala veru žákovský průkaz, který jste jí logicky měli vzít a využít ho jako záminku k setkání, a ne ho tam zbaběle nechat s tím, že "než se zase uvidíme..."), překopírovat si od licitátora čerstvě nagrabovaného Krudera a Dorfmeistera z notebooku do mp3 přehrávače a zjistit, že zatímco jste celou dobu poslouchali Roniho Size, tak první stopa zmíněných pánů je remixem Roniho Size.

Vtipná náplň víkendu, není-liž pravda?

Bohužel jsem tím docela promarnil můj oblíbený přechod na letní čas.

K tomu se váže skutečnost, že jsem chtěl dnes spustit jeden takový přísně utajovaný projekt, a nespustil. A proč ne? No protože nám umřel pejsek.

Tedy ne že bych kvůli truchlení nedokázal pracovat na projektu. Pejsek je (byl) server, na kterém měl projekt být spuštěn. V úterý se odporoučel do věčných silikonových lovišť. Disky dostaneme zítra, doufáme, že se nám je podaří oživit. Mezi tím sbíráme materiál na nového pejska, tedy pokud se bude znovu jmenovat pejsek.

Aby toho nebylo málo, když byla ve středu úředně potvrzena smrt pejska, přesunuli jsme mailové služby na susenku a weby na lavigne. Ve čtvrtek dopoledne naposledy vydechla susenka (stala se obětí přírodní katastrofy – v globe internet vytekla klimatizace do serverovny), naštěstí mohla být prakticky okamžitě nahrazena.

Za všechno může Marian[0], který měl na serverech materiály své firmy CircleTech. Ta se v těchto dnech pouští do byznysu s šifrováním SMSek, a ve čtvrtek o tom vyšel článek v reflexu – to by bylo, aby jim fungovaly servery, že ano...

Komentáře









www.140.cz http://last.fm/ SomaFM commercial free internet radio